Terugblik Interdisciplinaire maakdagen

Marcel de Buck_Talenthub-0208

Terugblik Interdisciplinaire maakdagen

Van 27 november tot 1 december vonden de eerste Interdisciplinaire Maakdagen plaats, een Talenthub overstijgend programma van een week waarbij talenten uit de verschillende hubs samenkwamen in de Kruisruimte te Eindhoven. Onder de begeleiding en het toeziend oog van Eva Manen en Paul Segers werd er met elkaar kennisgemaakt, geëxperimenteerd, samengewerkt, en zelfs op elkaars werk gereageerd, want ook dat is onderdeel van het proces. Er ontstonden zo verschillende  combinaties van geluid, (spoken) word, beeldende kunst & performance die op een hele natuurlijke en vanzelfsprekende manier met elkaar verband hielden. Op vrijdagavond 1 december was het publiek welkom om een indruk te krijgen van de ontwikkelingen die in gang zijn gezet en deel te nemen aan een avond zonder programma, maar vol van verrassingen. Aan deze maakdagen namen deel Rick van Strien (jump!) , Jordie Rovers (jump!), McKenna Faulkner (WOLK), Peer Roosen (WOLK), Odette van Heesbeen (WOLK), David Alberti (WOLK), Rudie Verbunt (WOLK), Tamar Slooves (WOLK), Jasper van den Bovenkamp (WOLK). Qiaochu Guo (Inversie), Jesse Fischer (Inversie), Froukje de Boer (Inversie), Niels Roest (Inversie) en Isamo Thissen (Inversie).

en_GBEN