Kunstcamping de Chloorie

Waar: Kunstpodium T, Noordstraat 105, Tilburg

Wanneer: 16 tot en met 30 juli, na de opening elke vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur

Opening: 16 juli om 16.00 uur met Bingo en BBQ

Finissage: 28 juli

Kom de zomer vieren met Inversie op Kunstcamping de Chloorie! Voor een maand wordt Kunstpodium T getransformeerd tot een vakantieoord waar de kunstwerken de campinggasten zijn. Tijdens deze interactieve expositie kun je zowel kunstwerken bekijken als beleven. Kom lekker rondsnuffelen in de kunst-campingshop, maak vakantiekiekjes met een zwoele achtergrond en speel op 16 juli Bingo met onze Bingo Juf. De BBQ staat klaar en het zwembad is gevuld!

Kunstcamping de Chloorie gaat open op zondag 16 juli om 16.00 uur in Kunstpodium T met werk van Isamo Thissen, Froukje de Boer, Berendine Venemans en Jesse Fisher met work in progress van Niels Roest en Qiaochu Guo waarvan de resultaten op vrijdag 28 juli te zien zijn tijdens de finissage. 

 

en_GBEN