Mest podcast Floor

FLOOR EN ESTHER BIJ MEST MAG PODCAST

TALENT FLOOR EN MENTOR ESTHER TE HOREN BIJ MEST MAG PODCAST

 Welkom bij MEST podcast: de inspirerende podcast voor cultuur in Brabant van Kunstloc Brabant. In deze eerste serie van TalentHub Brabant gaat Twan van Bragt, zelf oud-talent bij WOLK – de hub voor schrijvers – in gesprek met talenten en mentoren uit de andere hubs.

En in deze zevende aflevering gaat Twan in gesprek met Floor Snels. Floor is pas twee jaar afgestudeerd aan de kunstacademie, maar maakt al volop werk. Tijdens haar opleiding ontdekte ze dat er een woord voor haar ‘sociale’ kunst bestaat: gesitueerd. Samen met haar mentor Esther van Rosmalen praten ze over een alternatief stadsarchief, zogenaamde Bourgondiërs en een beter idee dan een Frans animatiepark over de Eerste Wereldoorlog.

Leave a Reply

en_GBEN