Inversie 2 van start

INVERSIE 2 VAN
START!

EEN GEWELDIGE START.

We zijn begonnen! Met trots en plezier stellen we graag zeven nieuwe talentvolle kunstenaars aan je voor. Maja Irene Bolier, Britte Koolen, Emmie Liebregts, Ahn Sung Hwan, Sam Scheuermann, Ursa Prek en Vince Donders zullen tien maanden lang deelnemen aan het programma van Inversie 2.

Van start gegaan.
Op 21 september zijn we officieel van start gegaan bij TAC in Eindhoven. Waar de kunstenaars elkaar voor het eerst hebben ontmoet en kennis maakten met de acht mentoren. Dit jaar zijn dat Erik Hagoort, Ranti Tjan, Griet Menschaert, Paul Segers, Gam Bodenhausen, Klaartje Esch, Astrid Cats en Esther van Rosmalen aan het programma verbonden. Genietend van de laatste zomerzon van het jaar in de tuin zijn de eerste stappen gezet naar de profilering van het eigen kunstenaarschap en een zelfstandige beroepspraktijk. Bekijk hier de sfeerimpressies van 21 september.

Leave a Reply

en_GBEN