Expositie: Van hier & Verder


EXPOSITIE: VAN HIER & VERDER

EXPOSITIE VAN HIER & VERDER | TALENTONTWIKKELING IN BRABANT

Brabant barst van jong talent en dat mag gezien worden. Daarom presenteert Kunstloc Brabant van 16 september t/m 14 november een aantal veelbelovende makers die verbonden aan deze provincie met de expositie: ‘Van Hier & Verder | talentontwikkeling in Brabant’ in de LocHal.

In Brabant is er een unieke samenwerking tussen creatieve jonge talenten via Talenthub Brabant van Provincie Noord-Brabant en Kunstloc Brabant. En tijdens deze expositie in de LocHal komen kunstenaars bij elkaar die ooit hebben deelgenomen of nu deelnemen aan een van de zeven Talenthubs. Inversie is een van de zeven Talenthubs, dus talenten van Inversie mogen zeker niet ontbreken. Tijdens deze expositie kun je het werk bewonderen van drie Inversie deelnemers: Hemaseh, Maureen en Daniel.

Benieuwd naar wat ze gaan exposeren en naar de andere kunstenaars? Meer info lees je hier.

Leave a Reply

en_GBEN