Vince ontwikkelt publicatie

VINCE ONTWIKKELT PUBLICATIE

TARMAC UTOPIA - PUBLICATIE VAN VINCE ZIJN WERK TOT NU TOE

 

Vince studeerde in 2017 af op het AKV | St. Joost in Den Bosch. Sindsdien bouwt hij, en experimenteert met installatie, film en tekening. Het wordt tijd voor een gedrukte publicatie over zijn werken tot nu toe. Vince speelt met de donkere kant van overproductie en industrie en laat daar ook zijn eigen persoonlijke angsten doorsijpelen over de huidige maatschappij. 

Volgens UDC publishing verdient hij een groter publiek en zit er belofte in zijn werk, houding en methode en is hij klaar voor de toekomst, zelfs in deze turbulente tijden. Daar zijn wij het bij Inversie zeker mee eens! 

Benieuwd geworden?
Doneer dan via deze link en en voeg binnenkort Tarmac Utopia toe aan jouw kunstcollectie!

Geef een antwoord

nl_NLNL