Inversie expositie in De Kruisruimte

NIEUWS - INVERSIE EXPO

nIEUW WERK VAN ALLE INVERSIES

Kom je kijken? De Inversies laten je werk zien dat ze afgelopen weken hebben gevormd. Lees hier verder over de werken die je van de kunstenaars kan verwachten.

Sam Scheuermann
Sam presenteert de 1e versie van performance installatie A study on becoming. Binnen een ruimte tussen fotostudio en vivarium, gaat zij samen met het publiek onderzoeken en ontleden hoe denkbeelden ontstaan en (ver)vormen.

Maja Irene Bolier
Maja verkent met haar collages de dunne lijn tussen kracht en kwetsbaarheid van seksualiteit. Wat eerst veilig lijkt, kan vaak snel veranderen in iets dat ongemakkelijk aanvoelt.

Op vrijdagavond de performance Fever Dream. Zij vraagt zich af – Wat zou er gebeuren als ik al mijn identiteiten de vrije loop laat om te doen wat ze willen? Zal ik shockeren, verwarren, aan het lachen maken? Haar kostuums gaan over controle en het verlies ervan. Verwarring ontmoet spel, een glorieuze kakofonie met donkere ondertonen.

Ursa Prek
Ursa haar installatie is een bouwplaats van kinderspelletjes, herinneringen, anticipatie en hulpeloosheid. Herinner je je het geluid van Lego in een plastic doos? Zittend op de vloer, zoekend naar het juiste stukje om je kasteel te maken? Terugkijken betekent vooruitkijken, bouwen. Nostalgie doet de angst voor de toekomst groeien, met ons lichaam balancerend boven spelletjes uit het verleden.

Ahn Sung Hwan
Forever Young is begonnen als een sociaal fenomeen – de verslaving aan ‘easy-to-get comfort’. Ahn Sung Hwan gelooft dat iedereen eeuwige gezondheid kan krijgen via selfcare. Met foamroller en yogamat, herhaalt hij elke avond het heilige ritueel van vorm-rolling. Hij zal met zijn installatie een geheim recept vrijgeven dat hem de juiste zelfzorg bracht. Dit geheim voor welbevinden zal je een effectieve verlossing geven.

Expositie open

📅 Vrijdag 3 juni | 18 – 22u

📅 Zaterdag 4 juni | 14 – 18u

📅 Zondag 5 juni | 14 – 18u 

🕖 Performance Maja Irene Bolier – vrijdag | 20.30u

🕖 Performance Sam Scheuermann – vrijdag | 19u  – zaterdag & zondag | 15u & 17u

📍de Kruisruimte | Generaal Bothastraat 7E, Eindhoven

 

Geef een antwoord

nl_NLNL