Eigenzinnige publicatie Inversie

EIGENZINNIGE INVERSIE PUBLICATIE

PAPIEREN TENTOONSTELLING: PUBLICATIE INVERSIE #2

 

Voor wie nog wat langer in het Inversie universum wil blijven hebben we nog enkele exemplaren van onze publicatie Inversie #2. Deze keer hebben we er een kunstenaarsuitgave van gemaakt door iedere Inversie kunstenaar een eigen katern ter beschikking te geven. Samen vormen ze een unieke serie van kunstwerken in oplage die samen een papieren expositie vormen. 

In de publicatie vind je dus een katern van Sam Scheuermann, Urša Prek, Maja Irene Bolier, Ahn Sung Hwan, Vince Donders, Britte Koolen en Emmie Liebregts. 

Onderzoeker, schrijver en kunstenaar Erik Hagoort heeft een verdiepende tekst geschreven over verandering en kun je zelf een idee vormen van de transformatie van de kunstenaars en de rol van de mentoren Griet Menschaert, Paul Segers, Klaartje Esch, Ad van Rosmalen, Gam Bodenhausen, Ranti Tjan, Astrid Cats en Esther van Rosmalen.  

Het geheel is vormgegeven door Lenneke Heeren van Studio of Things en gedrukt door drukkerij Tielen in Boxtel. Deze publicatie heeft een gelimiteerde oplage en werd eerder al gelanceerd tijdens kunstbeurs This Art Fair in de Kromhouthal te Amsterdam op 7-10 juli.

Wil je meer weten over Inversie of de publicatie, stuur een mail naar projectleider Sanne Muiser via sanne@inversie.nl

Geef een antwoord

nl_NLNL